Svět poezie Julius Meinl

Poezie

V kávě Julius Meinl je více než jen kofein a chuť. Je v ní kus historie a kultury. Jen ve Vídni můžete sedět při jednom šálku kávy v kavárně déle, aniž by vás někdo vyhazoval. Během této chvíle dáváte prostor inspiraci.

Vídeň – město inspirace

Vídeň je živnou půdou pro kreativitu a inspiraci. V této metropoli kultury se střetávají dva odlišné světy – tradice a současnost: od Novoročního koncertu Vídeňské filharmonie po Festivalový týden ve Vídni, od paláce Schönbrunn po moderní Museumsquartier, od Vídeňské opery po moderní Festival tance. Od vinných sklepů až po vídeňské kavárny – vejděte do světa pohodlí, nápadů a příjemného tepla. Usaďte se, ciťte se jako doma, vychutnejte čerstvou kávu Julius Meinl a dejte prostor novým nápadům. Oblíbenou knihu si můžete číst tak dlouho, jak jen chcete – ano, i toto je možné mezi čtyřmi stěnami vídeňských kaváren. Káva a čaj Julius Meinl jsou dokonalým zdrojem inspirace – každý doušek osvobozuje vaše myšlenky a dává jim svobodu.

Vídeňská kavárenská kultura

Objevte inspirativní svět vídeňské kavárenské kultury

Julius Meinl & Poezie

Poezie je vytváření, sny, tvorba, představy nebo pouze konverzace mezi lidmi – sami se rozhodněte, co pro vás poezie znamená. Mezitím nechte kávu a čaj inspirovat vaše smysly a podnítit vaši kreativitu.

“Julius Meinl vás inspiruje – a když jste inspirováni, inspirujete i ostatní.”

Nesouhlasíme s názorem, že poezii vytvářejí pouze umělci, básníci, zpěváci nebo spisovatelé. Každý umí být básníkem. Poezie může mít množství podob, ale vždy je výsledkem inspirace. A básník je v každém z nás.

Poezii můžeme najít všude, každý z nás ale občas potřebuje „postrčit“, aby ji viděl, cítil, slyšel či vytvořil.

Cestující šálek

Citát týdne

“Life is short. Surround yourself with good people and great coffee.”