Naše prémiové kávy

Kavárenská kultura

Kávový sortiment Julius Meinl dokáže díky různým profilům pražení uspokojit chuť každého kávomila. Naše produkty delíme do dvou hlavních skupin.

Kávy pro profesionály

Rad káv pro profesionály je vhodná pro každého majitele restaurace, ktorý chce svým zákazníkům nabídnout prémiovou kvalitu, lahodnou chuť a moderní design v jednom. Naše produktové portfolio se skládá ze zrnkových káv tak jako i z mletých, vše k dispozici v různých velikostech. Abychom vyhověli všem požadavkům, nabízíme různé směsi a množstvo profilů pražení.

Vídeňská kavárenská kultura

Vídeňská kavárenská kultura hrála důležitou roli při formování dnešní Vídně. Dnes je tento unikátní fenomén známý po celém světě a přitahuje návštěvníky tak ze zahraničí, jako i domácí.

Prémiová kvalita – od zrnka až do šálku

V společnosti Julius Meinl obětujeme velké množství času a úsilí, abychom zajistili nejvyšší kvalitu našich káv. Kontrolu kvality kávy jsme implementovali do každé úrovně celého distribučního řetězce.Z

Design – Tradice & inovace

Design hrál v existenci společnosti Julius Meinl důležitou roli již od počátků, a proto si společnost vyvinula blízký vztah k umění a kultuřeZjistěte více

Perfektní šálek kávy

Poskytneme vám základní informace a návod na přípravu dokonalého espressa z kávových zrn Julius Meinl.